top of page

A banda del turisme rural, a Rural Salut dissenyem i realitzem activitats d'oci saludable que combinen emoció, exercici i diversió. Són activitats per a tothom, per a totes les edats i condicions. N'estem convençuts que gaudir en contacte amb la natura augmenta la felicitat i la salut en les persones. Per aquest motiu, les nostres activitats són una eina perfecta per fer salut, divertir-se, connectar amb l'entorn i descobrir el territori.

Podeu contractar:
     

    Només l'allotjament a Cal Peguera

    Allotjament + activitats

    Únicament les actvitats (ens desplacem allà on calgui per realitzar-les)

Edited%20Image%202016-03-14%2016-27-50_e

MARXA NÒRDICA

La Marxa Nòrdica és una activitat física molt completa que consisteix en caminar correctament amb uns bastons especialment dissenyats desenvolupant una tècnica específica. Ajuda a la prevenció de malalties, la recuperació de lesions musculars i la rehabilitació postoperatòria de determinades cirurgies. Bastons inclosos a càrrec de Rural Salut.

%20IMG_20170813_142140_edited.jpg

BANY DE BOSC

Caminem a través del bosc sense pressa, en silenci, obrint els nostres sentits a la natura. Vivim una experiència intensa i molt saludable de la mà de l'Ester, infermera i experta guia de Bany de Bosc, que ens ajuda a interaccionar amb l'entorn natural a través d'una metodologia concreta. Durant la passejada realitzem diferents exercicis de relaxació i respiració.

 121017_0887.jpg

DESCOBERTA VEGETAL​

Un tomb per la natura a la recerca de les plantes i bolets que ens envolten amb explicació de les seves utilitats medicinals, aromàtiques, cosmètiques i culinàries. Per les contrades de Cal Peguera hi ha un munt de tresors vegetals que tenen gran quantitat d’usos pràctics.

bottom of page