​Som Ester i Natxo, i sempre havíem tingut el somni de viure en una casa al mig del bosc on portar a terme el nostre projecte professional de promoció de la salut. De manera que un dia vam deixar la ciutat i ens vam traslladar a la serra del Catllaràs. Allà vam convertir la masia Cal Peguera en la nostra particular casa de conte.

Ens fa feliços conèixer i recuperar les tradicions de les nostres àvies i avis, indagar en la història dels llocs i de les coses, col·leccionar els tresors que trobem al bosc i al riu, cuinar i menjar, fer les coses a mà, tenir cura del jardí d'aromàtiques, sentir la brama del cérvol i el cant dels ocells. Ens fa feliços haver trobat el nostre lloc al món.​ Som creatius, inquiets, curiosos. La nostra història de vida, motivació, experiència i coneixement són l'ànima i el motor de tot el que fem i, sobre tot, de Rural Salut.

 

ester  corrales  baz  infermera    

www.linkedin.com/in/estercorrales

He estat Directora d’Infermeria de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Sóc experta en càncer, amb 18 anys d'experiència a l’Hospital Duran i Reynals de l'Hospitalet de Llobregat. He liderat diferents programes de qualitat, formació, docència i d’educació per la salut. Sóc Instructora de Marxa Nòrdica per la INWA - International Nordic Walking Federation. M'he format com a Guia de Bany de Bosc a l'Association of Forest Therapy Guides and Programs. 

 

natxo  oñatibia  gurrutxaga  periodista cultural          

www.linkedin.com/in/natxoonatibia

 

He estat Director de les publicacions La Revista dels Súpers i Conocer la Ciencia. ​He passat més de dues dècades dedicat a la divulgació cultural en diferents mitjans de comunicació. Sóc Tècnic Esportiu de Marxa Nòrdica pel Consell Català de l'Esport.​